VIORGON család - steril vizes sóoldatban kis koncentrációban lévő protein-peptid bioregulátor komplexeket tartalmaz.  Ezeket a komplexeket állatok, növények és gombák szöveteiből izoláltuk. Elősegítik az emberi szervek és szövetek megújulását, regenerálódását.

Termék főösszetevőjének forrása: egészségügyi szérum

Az emberben, számos különböző típusú szövetet található. Az egyik legfontosabb a kötőszövet - legfőbb szerepei közé tartozik, hogy összeköti, támasztja és erősíti a szerveket és más szöveteket. Az is feladata, hogy elválasszon és tagoljon más szöveteket és szerkezeteket. Az embernek öt fő kötőszövete van: laza rostos kötőszövet (pl. zsírszövet), tömött rostos kötőszövet (pl. ín, rostos porc), porcszövet, csontszövet és a vér. Előbbiekből látható, hogy kötőszöveteink állapota nagyban befolyásolja a szerveink, szervrendszereink működését és ezzel egészségi állapotunkat.

Testünk 60-90 tömegszázalékát adja a kötőszövetünk.

A kötőszövet különleges szerkezetét a benne lévő sejtek határozzák meg (fibrocyták, fibroblasztok) és az extracelluláris mátrix. A laza kötőszövet és az intercelluláris bázikus anyag egy sűrű – sejtekből, sejtközi állományból és sok rostból áll. A sejtek arányától függően az extracelluláris mátrix különböző funkciókat lát el. A laza kötőszövet fontos szerepet játszik szervezetünk tágulásos folyamatainál tüdő, vérerek, bőr, stb.. A sűrű kötőszövet mozgásszervi mechanikai funkciókat lát el.

Sejtközi mátrix egy erősen hidratált gél által alkotott makro molekuláris vegyület. Ez teszi ki, mintegy 30% -át a sejtközi anyag súlyának, a többi 70% víz.

Extracelluláris mátrix rengeteg különböző vegyületet (szervetlen és szerves) tartalmaz, és végrehajtja a különböző funkciókat. Biztosítja a sejtek közötti kommunikációt, mechanikailag szilárd szerkezet képez (mint például csont, porc, inak és az ízületek), alapja a szűrő membránoknak (például a vese, leválasztó sejtek), fontos szerepe van az embrionális fejlődésben is.

VIORGON 01 alapját, az orvosok által is használt glikoprotein adja. A glikoprotein nagy hatással van a kötőszöveti sejtek működésére, melyek tökéletes működése rendkívül fontos a sérült szervezet helyreállítási folyamataihoz.

A VIORGON 01 az alábbi esetekben ajánlott:

Traumatológiai és sebészeti beavatkozások után: törések esetén, beleértve a csípőtáji törés, zúzódás, rándulás, sebgyógyító folyamatok esetén akár bőrön vagy a gyomor-bél traktusban. Kiegészítő kezelésként számos patológiás betegség esetén (porc kopások, ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás, synovitis).

A sérült bőr kezelésére, köztük az égési sebek, felfekvéses, fekélyek és ezek kialakulásának megakadályozására. Rákos betegek sugárkezelése után.

Gastroenterologiás kezelés kiegészítéseként a peptikus fekélybetegség, a különböző típusú gastritis, gastroduodenitis esetén.

Proktológia: kiegészítő kezelésként a vastagbél betegségeknél.

Nőgyógyászat: kiegészítő kezelésként a méhnyakerózió (méhszájseb) esetén.

Kardiológia: miokardiális infarktus utáni rehabilitáció esetén.

Hatásai:

Stimulálja a csontszövet regenerációs folyamatait, csonttörések esetén, beleértve a combnyaktörést is. Hatékony támogatás nyújt számos patológiás betegség esetén (porc kopások, ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás, synovitis). Sport sérülések esetén is hatásos.
A sérült bőr kezelésére, köztük az égési sebek, felfekvéses, fekélyek és ezek kialakulásának megakadályozására. Rákos betegek sugárkezelése után.
A hámszövet tumorok megelőző kezeléseként.
Ígéretes eredményeket nyújt gastroenterológiás kezeléseknél is (fekélybetegség, gastritis, gastroduodenitis), a vastagbél betegségeknél és nőgyógyászatban (méhnyakerózió).
A miokardiális infarktus utáni rehabilitációs időszakban a VIORGON 10-zel együtt használva, elősegíti a rugalmas heg kialakulását.
VIORGON 02 segítségével helyreállítja a stroke és idegrendszeri betegségek utáni zavart testi funkciókat.
VIORGON 18 segítségével javítja a potenciát.
Hatékony immunmodulátor és gerontológiai készítmény.
BIOFLUREVIT alkalmazása:

Alkalmazása teljesen biztonságos;
Nincs mellékhatása;
Magas biológiai értékű;
Kompatibilis az összes biológiai termékekkel, gyógyszerekkel.
A VIORGON 1 meglepően sokrétű betegségekre való jótékony hatása, valószínűleg ahhoz a tényhez kapcsolható, hogy a kötőszövet funkcióit javítja. A kötőszövet funkcióinak javulása hozza magával az összes többi hozzá kapcsolódó szerv funkcionális javulását.

Hogyan kell használni:

Palackonként 400 cseppet tartalmaz.

Hígítva 5 csepp per 50 ml víz, vagy a nyelv alá csepegtetni (a szájban tartani, nem csak lenyelni) naponta 2-3 alkalommal.

Egy kúra ajánlott hossza 2-3 hónap, amit érdemes évente 2-3 alkalommal megismételni.

FIGYELEM!!!

Javasoljuk, hogy BIOFLUREVIT-et külön-külön használjuk, min. 1-3 perc időközzel!

VIORGON 1-et keverhetjük kedvenc krémünkbe vagy samponunkba is (3-5 csepp / kezelés). Hatásosan javítja bőrünk rugalmasságát, tónusát valamint serkenti hajunk növekedését, erősíti tartását.

VIORGON családot állatok kezelésére is lehet használni.

Tárolás:

szobahőmérsékleten vagy hűtőszekrényben. Kerülje a napfényt. Ajánlott a fedelét szorosan lezárni, hogy megakadályozzuk a baktériumok oldatba való behatolását. A készítmény még nyitott flakonban is stabil marad a lejárati dátumig (2 év).

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Viorgon 01 - Kötőszövet

  • Brand: Aclon
  • Product Code: Peptid Matrix
  • Availability: In Stock
  • $32.60

  • Ex Tax: $25.50

Tags: Viorgon Kötőszövet